Zece secrete ale femeilor slabe

Te uiti invidioasa cum colega ta de birou mananca de toate si de doua ori mai mult decat tine, dar nu se ingrasa. Are gena buna, iti spui si inghiti in sec, mestecand indelung jumatate de mar. Da, poate fi vorba despre gena, dar si despre modul in care mananca. Uite 10 secrete ale femeilor slabe.


1. Mananca variat

Toate femeile slabe mananca variat, toate clasele de alimente: fructe, legume, cereale, carne sau lactate. Chiar daca vezi o femeie slaba ca devoreaza un meniu maxi la fast-food nu te increde in asta. Foarte putine femei pot manca asa in mod frecvent fara sa se ingrase. Pentru restul este o execeptie, asa cum ar trebui sa fie si pentru tine. Cele mai multe dintre femeile slabe au o igiena alimentara sanatoasa, bazata pe placere si diversitate. Iar a manca variat inseamna si ca iti poti face poftele din cand in cand, cu un meniu de la fast-food sau cu o merdenea.

2. Fa sport

Activitatea fizica este indipensabila pentru intretinerea corpului. Femeile slabe sunt in general firi dinamince, care ard mai multe calorii decat consuma. Secretul oricarei activitati fizice reusite este ca trebuie sa iti faca placere. Nu are rost sa te apuci de alergat, daca urasti acest lucru, nici sa mergi la inot, daca ti-e teama ca racesti dupa ce pleci de la bazin. Alege o activitate fizica care iti place si fii consecventa.

3. Iubeste-ti corpul

Poate parea lipsit de importanta ce vei citi, dar totusi trebuie sa iti iubesti corpul. Ca sa fii slaba, este vital sa nu iti maltratezi corpul si sa fii impacata cu imaginea ta. Iubindu-ti corpul nu il vei mai face sa sufere tinand diete repetate, care au drept rezultat degradarea imaginii de sine. Rupe acest cerc vicios si priveste-te cu bunavointa.

Citește continuarea pe curademiere.ro.

Tags: , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply