Zece motive ca să nu ţii cură de slăbire

Astazi te facem fericita. Nu iti mai dam o reteta ca sa slabesti rapid, nici una ca sa slabesti in timp, iti dam pur si simplu 10 motive ca sa nu tii cura de slabire.


1. Ca sa nu te descurajezi si sa renunti

Grija de silueta este o munca pe termen lung. Ca sa slabesti durabil, trebuie sa fii consecventa si mai ales cumpatata. Daca iti spui pe 1 iunie ca trebuie sa slabesti 5 kilograme in vara asta, esecul este asigurat, asa ca n-are rost sa mai incerci.

2. Ursuza asta nu esti tu!

Cand tii regim esti mereu infometata si obosita si asta te face ursuza. Daca observi doua kilograme in plus pe cantar si nu stii de unde vin, devii chiar agresiva. Da, cantarul te innebuneste. Pentru 2 centimetri in plus in talie merita sa te indepartezi de toti cei dragi?

3. Ca sa eviti sa te consolezi cu meniul de la fast-food

Exista doua tipuri de comportamnet deviant cand tii regim. Infometata si anemica dupa doua saptamani de suc de telina iti pierzi controlul si devorezi tot ce ai in frigider. Sau vezi fericita ca ai slabit doua kilograme. Esti in continuare subalimentata, dar te rasplatesti cu un meniu XXL la fast-food. In ambele situatii, moralul tau va avea de suferit.

4. Ca sa nu treci prin angoasa cantarului

Se stie ca ce iti arata acul cantarului are un rezultant marcant asupra starii de spirit. Stresul nu e bun nici cand tii regim, nici asupra starii de spirit in general. Sa traiesti cu sabia deasupra capului nu poate fi deloc relaxant. Daca nu tii regim, nu ai de ce sa te cantaresti des. Nu uita ca este recomandat sa urci pe cantar spre sfarsitul saptamanii.

Citeste continuarea pe curademiere.ro.

Tags: , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply