Trufe cu brânză de capră

Aperitive perfecte pentru o masă festivă. Ingredientele sunt suficiente pentru 18-20 de bucăţi.


Ingrediente:

300 g brânză de capră, de la frigider
sare
piper

Pentru ornat:

3-4 linguriţe de miere
seminţe de susan
seminţe de mac
alune măcinate
fulgi de migdale
piper roz
parmezan ras
ceapă verde, mărunţită

Mod de preparare:

Brânza se desface într-un castron, apoi se pasează cu o furculiţă. Se potriveşte de sare şi piper.

Când îşi pierde din tărie, se modelează biluţe de mărimea unei nuci. Fiecare biluţă se scufundă într-un amestec de miere şi 4-5 linguri de apă rece, apoi se trece prin seminţe, alune, ceapă verde sau prin orice alte cobinaţii.

Trufele se pun pe un platou şi se servesc.

Adaptare după o reţetă lifestylefood.com.au.

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply