Tartine cu brânză rumenă de capră, nuci şi miere

Brânză caldă de capră, stropită din belşug cu miere şi nuci crocante, pe blat de pâine prăjită. Iată o reţetă perfectă pentru micul dejun.

Ingrediente:

4 felii pâine integrală, uşor prăjită
90 g brânză proaspătă de capră, la temperatura camerei
30 g nuci, mărunţite
o linguriţă ulei de nuci
sare
piper
miere
2-3 frunze proaspete de cimbru

Mod de preparare:

Cuptorul se preîncălzeşte la 190 de grade Celsius. Feliile de pâine se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se ung cu brânză de capră, iar deasupra se presară nuci. La final se stropesc cu puţin ulei şi se coc 5 minute.

Când brânza a început să se topească, se scot din cuptor şi se potrivesc de sare şi piper. Se stropesc cu puţină miere şi se servesc calde, cu cimbru mărunţit.

Adaptare după o reţetă Epicurious.

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply