Sandviş picant cu ou moale şi şuncă prăjită

Un sandviş cald, cu şuncă şi ou moale, gata în 5 minute.

Ingrediente:

1 felie şuncă de curcan
1 chiflă, tăiată pe jumătate
1 lingură ulei
1 ou mare
o lingură brânză Cheddar, rasă
piper
sare
o jumătate ardei iute, tăiat feliuţe
2 felii de ceapă roşie
1 felie de roşie
1-2 fire pătrunjel

Mod de preparare:

Şunca se prăjeşte într-o tigaie încinsă, până devine crocantă. În uleiul lăsat se prăjeşte chifla (1 minut), cu partea tăiată în jos. Se scoate şi se aşază pe o farfurie întinsă, iar deasupra se presară brânza Cheddar (pe o jumătate de chiflă). Se adaugă şunca, ardeiul şi roşia.

Oul se prăjeşte în tigaia unsă cu puţin ulei, la foc mediu. Se potriveşte de sare şi de piper. Când este gata, se scoate şi se aşază pe şuncă. Sandvişul se completează cu ceapă şi pătrunjel şi se închide cu cealaltă jumătate de chiflă. Se serveşte cald.

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply