Salată de fasole verde cu brânză feta şi mărar

O salată rapidă, gata în 15 minute, ideală în curele de slăbire.


Ingrediente:

200 g fasole verde, curăţată
3 linguri oţet de vin
un fir de ceapă verde mărunţit
6 linguri ulei de măsline
80 g brână feta
o jumătate de ceapă tăiată julien
2-3 fire de mărar proaspăt, mărunţit
sare
piper

Mod de preparare:

Într-un castron se amestecă oţetul, ceapa verde, sare şi piper. La final se adaugă uleiul şi se omogenizează, apoi se lasă să se odihnească.

Între timp, fasolea se fierbe la foc mediu, 10-12 minute. Când este gata, se clăteşte imediat cu apă rece şi se scurge bine.

Fasolea se aşază pe un platou şi se stropeşte cu vinegreta făcută. La final se adaugă brânza, ceapa tăiată julien şi mărar. Se serveşte rece.

Tags: , ,

No comments yet.

Leave a Reply