Rondele de castravete cu brânză Feta

Cuiburi de castravete umplute cu brânză Feta, roşii uscate la soare şi busuioc – aperitive perfecte, gata în 15 minute!


Ingrediente:

170 g brânză Feta, sfărâmată
60 g cremă de brânză, la temperatura camerei
2 linguri suc de lămâie
o jumătate linguriţă sare
un sfert de linguriţă piper
70 ml ulei de măsline
2 castraveţi mari, curăţaţi şi feliaţi
o jumătate de cană roşii uscate la soare, fără suc, mărunţite
câteva frunze de busuioc proaspăt, mărunţite

Mod de preparare:

Brânza Feta şi crema se pun în blender şi se amestecă. Se adaugă sucul de lămâie, sarea, piperul şi se omogenizează. Uleiul se încorporează treptat în crema de brânză. În tot acest timp, blenderul este pornit. Când este gata, se opreşte.

Pe fiecare feliuţă de castravete se pune puţină brânză. Deasupra se pun câteva bucăţele de roşii şi puţin busuioc.

Se servesc imediat.

Adaptare după o reţetă twopeasandtheirpod.com.

Tags: , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply