Remedii naturale pentru indigestie

De multe ori, indigestia iti strica sarbatorile. Incearca sa nu stai tot timpul la masa. Programeaza-ti si alte activitati, cum ar fi o plimbare sau jocuri de societate, lucruri care sa iti distraga atentia de la mancare. Daca inevitabilul se produce, apeleaza la remedii naturale pentru indigestie.

Ananas

Dupa masa, bea jumatate de pahar de suc de ananas ca sa eviti indigestia. Daca suferi de hiperaciditate, ananasul nu este cel mai bun remediu natural, caci este un aliment acid.

Mustar

Mustarul este un aliment alcalin, bogat in minerale. Consuma o lingura de mustar dupa masa, care va neutraliza aciditatea.

Lamaie

Dupa o masa copioasa, stoarce o lamaie si bea sucul dizolvat intr-un pahar cu apa. Daca ti se pare prea acru, pune si o lingurita de miere. Daca bei sucul de lamaie inainte de masa vei evita arsurile.

Limonada cu miere si ghimbir

Limonada cu miere si ghimbir nu este doar un suc delicioas, ci si un remediu natural eficient pentru indigestie. Amesteca 2 lingurite de miere cu o lingura de suc de ghimbir si o lingura de suc de lamaie. Pune apa calduta, amesteca bine si bea limonada.

Citeste continuarea pe curademiere.ro.

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply