Pink Lady Milkshake

Să ne bucurăm de aroma căpşunilor cu un desert răcoros, de vară. Băutura poate fi preparată şi pentru copii, înlăturând din reţetă alcoolul.

Ingrediente:

110 g căpşuni, fără codiţe, tăiate în sferturi
o lingură zahăr
3 linguri rom
1 linguriţă oţet de şampanie sau oţet din vin alb
570 g îngheţată de căpşuni
frişcă
un praf de piper

Mod de preparare:

Căpşunile se pun într-un castron. Se adaugă zahărul şi se lasă la macerat 30 de minute, până îşi lasă sucul. Când siropul este gata, se adaugă romul, oţetul şi se amestecă uşor.

Îngheţata se pune într-un blender. Se adaugă căpşunile şi se amestecă până se obţine o pastă fină, cremoasă. Când este gata, se pune în pahare. Se ornează cu frişcă şi un praf de piper. Se serveşte imediat.

Milkshake-ul poate fi preparat şi pentru copii, înlăturând din reţetă alcoolul.

Adaptare după o reţetă Bon Appetit.

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply