Piept de pui umplut cu brânză de capră şi roşii uscate

Un prânz foarte rapid, extrem de delicios. Roşiile uscate pot fi înlocuite, după preferinţă, cu măsline.

Ingrediente:

6 bucăţi de piept de pui dezosat, fără piele
2 linguri brânză de capră (sau orice fel de brânză sărată)
3 linguri roşii uscate
sare
piper

Mod de preparare:

Într-un castron se amestecă brânza cu roşiile uscate.

Folosind un cuţit ascuţit, se taie un portofel în fiecare bucată de piept de pui şi se umple cu crema de brânză. Se potriveşte de sare şi piper, apoi se dă la rece 15 minute, pentru a-şi lua aroma.

Puiul se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace în cuptorul încins la 220 de grade Celsius 15-20 de minute, întorcându-se pe ambele părţi.

Se serveşte cald.

Tags: , ,

No comments yet.

Leave a Reply