Paste cu pui şi mazăre

Simple, dar elegante, pastele cu pui şi mazăre nu necesită prea mult efort. Gata în 15 minute, sunt ideale pentru o cină uşoară.

Ingrediente:

350 g paste
175 g mazăre congelată
175 g piept de pui fiert, fără piele, tăiat cubuleţe
1 lingură hrean ras amestecat cu o lingură de smântână
7-8 fire pătrunjel proaspăt, mărunţit
sare
piper

Mod de preparare:

Pastele se fierb al dente, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Cu 2-3 minute înainte de a le scoate, în apa în care fierb se pune mazărea.

Când sunt gata, pastele şi mazărea se scurg, apoi se pun la loc în cratiţa în care au fiert. Se adaugă carnea de pui, crema de hrean şi pătrunjelul. Se potriveşte de sare şi piper şi se amestecă bine. Pastele se mai gătesc 1-2 minute la foc mic, cât să se încălzească, apoi se servesc.

Adaptare după o reţetă Good to Know.

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply