Ouă umplute, cu sos Tabasco

Aperitive picante, cu o aromă aparte, perfecte pentru masa de Paşte.

Ingrediente:

6 ouă fierte tari, răcite şi fără coajă
60 g maioneză
2 linguri muştar Dijon
2 linguriţe zeamă de lămâie
2 linguriţe arpagic verde, mărunţit
sare
piper
sos Tabasco, după gust

Mod de preparare:

Ouăle se taie în jumătăţi, pe lung. Gălbenuşurile se scot şi se pun într-un castron. Se adaugă maioneza, zeama de lămâie şi muştarul. Se pisează cu o furculiţi până capătă o textură moale. La final se adaugă arpagicul, sare, piper şi sos Tabasco, toate după gust.

Ouăle se umplu cu pasta de gălbenuş, folosind un poş. Se dau la rece. Se scot cu 20 de minute înainte de a fi servite.

Tags: , , ,

No comments yet.

Leave a Reply