Mugurii de pin taie pofta de mâncare

Mugurii de brad si de pin au proprietati recunoscute in tratarea afectiunilor respiratorii. Ei apar in aceeasi perioada a anului, de la sfarsitul lunii martie pana in iunie, in functie de zona in care se afla copacii.


Din mugurii de pin poti face sirop, care iti va fi de ajutor in caz de tuse si iti va reimprospata tenul, infuzii sau inhalatii.

Pentru ca mugurii de pin taie pofta de mancare, profita de anotimpul in care ii gasesti din plin pentru a incerca sa slabesti.

Nu doar mugurii de pin sunt benefici sanatatii. Poti folosi si ace de pin pentru o baie antigripala sau cetina pentru bai de sezut, in cazul afectiunilor aparatului urinar.

Mugurii de pin taie pofta de mancare

Cauti un remediu natural pentru a taia pofta de mancare? Consuma 2-3 muguri de pin inainte de fiecare masa. Desi este posibil sa nu iti placa gustul, trebuie sa mesteci indelung mugurii, pentru ca toate rasinile sa se elibereze.

Mugurii de pin au proprietati de reglare a apetitului deosebite. Ca sa poti profita cat mai mult de beneficiile lor, pastreaza-i in frigider in pungi de hartie sau in borcane cu capac.

Citeşte mai multe pe curademiere.ro.

Tags: , ,

No comments yet.

Leave a Reply