Îngheţată de banane şi afine

Gata în doar 5 minute, desertul răcoritor va fi vedeta oricărei petreceri! Textura cremoasă a bananelor asigură o consistenţă încântătoare. Ingredientele sunt necesare pentru patru porţii.

Ingrediente:

4 banane coapte, tari
100 g afine
un praf de sare

Mod de preparare:

Bananele se curăţă de coajă şi se taie în bucăţi mari. Se pun într-o pungă şi se dau la congelator peste noapte. A doua zi, se scot de la rece şi se pun într-un blender. Se adaugă afinele şi sarea şi se amestecă până capătă o consistenţă cremoasă, omogenă.

Înainte de a fi servită, se lasă la temperatura camerei 10 minute.

Îngheţata poate fi preparată cu până la 5 zile în avans. Se păstrează la congelator.

Adaptare după o reţetă Bon Appetit.

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply