Guacamole cu căpşuni şi brânză de capră

Brânza de capră asigură textura cremoasă, iar căpşunile îi dau o aromă dulce. Se serveşte cu chipsuri tortilla.

Ingrediente:

3 bucăţi avocado bine copt
60 g brânză de capră
100 g căpşuni
o jumătate de legătură pătrunjel, mărunţit
o ceapă roşie tăiată cubuleţe
1 ardei iute mic, fără seminţe, mărunţit
1-2 linguri suc de limetă
sare şi piper după gust
chipsuri tortilla, pentru servit

Mod de preparare:

Fructele de avocado se curăţă, se înlătură sâmburii, iar pulpa se zdrobeşte cu o furculiţă într-un castron. Se adaugă brânza de capră şi se omogenizează.

Căpşunile se curăţă, apoi se taie cubuleţe şi se pun peste pasta rezultată. Se adaugă pătrunjelul, ceapa, ardeiul iute, sucul de lime şi se potriveşte de sare şi piper.

Se serveşte imediat, cu chipsuri tortilla.

Adaptare după o reţetă twopeasandtheirpod.com.

Tags: , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply