Ganache din apă, ciocolata de 20 de calorii – fără ouă, unt sau smântână

La 25 de ani, Aneesh Popat a revoluţionat industria alimentară. Absolvent al Facultăţii de Matematică, tânărul se laudă cu o invenţie care va îndulci, în adevăratul sens al cuvântului, viaţa femeilor! Şi nu numai…

Topit după ciocolată, Aneesh a decis să pună în practică toate cunoştinţele acumulate în ani buni de studiu pentru a îndeplini visul oricărei femei: o ciocolată pură, care nu se depune pe şolduri! Da, aţi citit bine! Tânărul se laudă cu o invenţie care va revoluţiona întreaga industrie alimentară: “ganache din apă“, o ciocolată de doar 20 de calorii per tabletă.

Fără unt, smântână, gelatină sau ouă, ganache-ul din apă promite a fi un desert incredibil! Combinând apă cu diferite arome şi cacao de bună calitate, Aneesh a creat o ciocolată exotică, cu arome îmbietoare, de la ananas şi cardamom, la caramel sărat sau trufe cu mentă.

Cu doi ani în urmă,  Aneesh şi-a deschis propria afacere – The Chocolatier. În prezent, tânărul a cucerit piaţa dulciurilor din întreaga lume şi urmează, cât de curând, să-şi introducă produsele în meniurile celor mai mari restaurante din lume.

“Dragostea mea pentru ciocolată mi-a permis să-mi aplic cunoştinţele pentru a da naştere celor mai neobişnuite combinaţii de arome. Pasiunea mea pentru ciocolată s-a dezvoltat încă din copilărie. Ciocolata este bună dacă este făcută cum trebuie. Este extrem de important să foloseşti ingrediente de calitate”, a declarat tânărul, pentru Daily Mail.

Iar nutriţioniştii îi dau dreptate. “Graţie nivelului caloric extrem de scăzut, ciocolata cu apă este ideală pentru persoanele care au probleme cu greutatea şi care se află în căutarea unor gustări mai puţin nocive. Ganache-ul din apă poate fi consumat ca gustare, dar trebuie să rămânem conştienţi de faptul că ciocolata, sub orice formă, este un răsfăţ ocazional, de care nu trebuie să abuzăm”, a declarat medicul nutriţionist Sarah Schenker.

“Reacţiile oamenilor au fost uimitoare! Următorul pas? Să deschid un magazin şi să încep să-mi dezvolt relaţii cu restaurante de top. Este minunat să vezi cum oamenii savurează creaţiile tale. Mulţi duc o adevărată luptă cu greutatea… Cred că este de datoria mea să le uşurez viaţa şi corpul!”, a spus tânărul.

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply