Dip cald, cu roşii şi brânză Feta

O reţetă extrem de uşor de preparat, care va deveni vedeta oricărei petreceri, cu pulpă caldă de roşii şi brânză Feta. Bagheta se poate încălzi uşor în cuptor.

Ingrediente:

5 linguri ulei de măsline
220 g roşii Cherry, tăiate în jumătăţi
2 căţei de usturoi, zdrobiţi
120 g brânză Feta, fărâmiţată
câteva frunze de busuioc proaspăt, mărunţit
1 baghetă caldă

Mod de preparare:

Într-o tigaie adâncă se pune la încins uleiul. Se adaugă roşiile, apoi se reduce focul şi se gătesc 5 minute. Se pune usturoiul, se lasă 1 minut să ia aroma, apoi se adaugă brânza Feta. Se amestecă uşor şi se ia de foc.

Se adaugă busuiocul, se mai amestecă puţin şi se pune într-un castron pentru servit. Se serveşte pe felii de baghetă caldă.

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply