Decor de primăvară. Idei creative pentru bucătărie

Primăvara, casele se îmbracă în culori vesele! Când se îmbină cu accente personale, spaţiul îşi schimbă parcă dimensiunile.

Iată câteva idei pentru a da bucătăriei o notă chic.

1. Inelul suspendat

Cu un cerc din aluminiu, 4-5 metri de panglică în culori vii şi câteva cârlige poţi face minuni! Inelul, prins în şuruburi, se fixează de tavan. Se ornează apoi, după bunul plac, cu accesorii de bucătărie, plante uscate, legume sau fructe, crenguţe de ierburi aromatice.

decor bucatarie 1

2. Cămara ascunsă

O băncuţă de grădină sau un taburet din lemn îşi pot găsi un loc de cinste în bucătărie! Se vopsesc în culori deschise, se maschează cu o perdeluţă şi se folosesc ca spaţii de depozitare.

decor bucatarie 2

3. Ghivece noi

Fie că schimbi ghivecele, fie că doar le vopseşti, bucătăria se va îmbrăca în verde! Plante aromatice vor înfrumuseţa spaţiul de gătit sau de luat masa, dar vor asigura şi un miros proaspăt.

decor bucatarie 3

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Decor de primăvară. Idei creative pentru bucătărie”

  1. Tea
    March 17, 2014 at 10:03 am #

    Mi s-a facut pofta de reamenajat bucataria! 🙂

  2. Ioana
    May 13, 2015 at 1:04 pm #

    Si mie! Chiar ieri ma gandeam sa redecorez, sa fie putin mai luminoasa si mai calda. Eu stau intr-un apartament cu 2 camere din cosmopolis si am o bucatarie micuta si cocheta. Mi-ar placea ft mult sa adaug cateva detalii jucause ca cele din imaginile de mai sus. Imi place mult si ideea pentru camara, insa as vedea mai degraba balconul amenajat in acest fel. As vrea sa am in bucatarie tot timpul busuioc proaspat, cepsoara si alte verdeturi gata de pus in mancare.

Leave a Reply