Cum se menţin slabe japonezele

Japonezele starnesc intotdeauna invidie, caci au o talie de invidiat. Desigur, acest lucru este scris in gene, dar se datoreaza in mare masura si modului lor de a manca.

Daca japonezele sunt atat de slabe, este si pentru ca nu isi pun niciodata a doua ora in farfurie. In plus, in unele restaurante din marile orase exista chiar si cantare pe masa. Daca iti este prea greu sa te abtii, incearca trucul farfuriilor mici si frumos ornate, caci functioneaza.

Ce pun japonezele in farfurie? In principal legume. Varza, ridichi, ciuperci, alge, cartofi dulci, konjac, etc. Poti incearca si tu, mai ales ca legumele in creeaza o senzatie de satietate datorita fibrelor pe care le contin si faciliteaza tranzitul intestinal.

Agar-agar ca sa taie pofta de mancare

Ca sa taie pofta de mancare, japonezele consuma agar-agar. Aceasta pudra obtinuta din alge rosii este un puternic gelifiant natural si poate inlocui ingrediente cu multe calorii din preparatele tale culinare. Inlocuieste ouale din sarlota, sosuri sau creme cu agar-agar sau dilueaza-l intr-o bautura calda, pe care o vei consuma cu 30 de minute inainte de mase. Deoarece agar-agarul se umfla in stomac, iti va taia pofta de mancare. Vei gasi agar-agar atat sub forma de pudra, cat si de filamente.

Citeşte continuarea pe curademiere.ro.

Tags: , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply