Beneficiile nebănuite ale perelor. Cea mai naturală metodă de stimulare a imunităţii

Toamna este anotimpul perfect pentru a mânca pere pe săturate. Pulpa zemoasă, extrem de aromată şi dulce, are un efect revigorant asupra organismului. În plus, perele sunt recunoscute pentru efectul expectorant şi capacitatea extraordinară de a curăţa corpul de toxine.

O pară pe zi previne instalarea răcelii în organism, specifică sezonului rece, scrie care2.com. Superfruct recunoscut pentru proprietăţile de regenerare a organismului, para conţine compuşi care acţionează la descongestionarea şi energizarea plămânilor, menţinând un nivel constant de umiditate şi izolând bacteriile. Mai mult, acest fruct este plin e nutrienţi care ajută la prevenirea bolilor cronice.

Ţi s-a întâmplat să muşti dintr-o pară zemoasă şi imediat să simţi cum te umpli de energie? Pe lângă faptul că este o sursă excelentă de Vitamina C şi Vitamina K, para conţine nutrienţi şi minerale cu proprietăţi revigorante care previn apariţia bolilor cronice, dar şi a tusei şi răcelii, frecvente în anotimpul rece (august-aprilie). De cele mai multe ori, instalarea lor semnalizează corpului că trebuie să elimine toxinele în exces, împiedicând, astfel, dezvoltarea bacteriilor.

Consumul de pere este recomandat în curele de detoxifiere a organismului, fibrele din pulpa dulce favorizând tranzitul intestinal. În plus, acestea contribuie la scăderea colesterolului, reduc apariţia bolilor de inimă, a diverselor tipuri de cancer şi a diabetului zaharat de tip 2.

Tags: , , ,

No comments yet.

Leave a Reply